Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Μεγάλωσα. Μεγαλώνω (Vol.2)

Κάθε πέρυσι και καλύτερα.
Κάθε πέρυσι όλο και πιο παιδί.
Κάθε πέρυσι όλο και περισσότερες γρατσουνιές στο σώμα μου,και όλο και λιγότερες στην ψυχή και στην καρδιά μου!

Άλλος ένας χρόνος ολοκληρώθηκε για να ξεκινήσει ένας καινούριος, άγνωστος, προκλητικός. Άλλος ένας χρόνος ήρθε για να προστεθεί σε εκείνους που ήδη κουβαλάω.!
Κάθε χρόνος που ολοκληρώνεται, κάθε στιγμή που εμπεριέχει, κάθε γέλιο μα και δάκρυ, κάθε έντονο μα και ήπιο συναίσθημα, σφραγίζεται μέσα στις ώρες, μέρες,μήνες που περιέχει.
Κανένας δεν φέρνει μόνο.Πολλές φορές σου παίρνει και κάτι για να σου φέρει. Έτσι και ο χρόνος.
Πήρε κάποια πράγματα, ανθρώπους και τα αντικατέστησε με καινούργια, ακατέργαστα συναισθήματα αλλά και πράγματα!
Η σημαντικότερη απουσία που σημειώθηκε στον χρόνο που μόλις ολοκληρώθηκε, και έχει επίδραση και θα έχει σε όσους έρθουν, είναι ο παντοτινός αποχαιρετισμός ενός ανθρώπου που αγάπησα και αγαπώ πολύ! Στάθηκε πλάι μου με χαμόγελο τις νύχτες που είχα πυρετό. Στάθηκε περήφανη στην μαθητική μου πορεία. Στάθηκε δακρυσμένη στο έναυσμα της πραγματοποίησης του ονείρου μου. Μα χάθηκε πριν σταθεί πλάι μου στην ολοκλήρωση του και την βοηθήσει όπως υποσχέθηκα!
Εύχομαι η ψυχή σου γιαγιά, να είναι ψηλά.Χαρούμενη και πάντα, όσο διαρκεί αυτό το πάντα, να στέκει πλάι μου όπως συνήθως έκανες.
Σημαντική απουσία αλλά η ζωή πάει παρακάτω. Και παρακάτω, ή και παραπάνω είχε ανθρώπους που στάθηκαν και έμειναν δίπλα μου!Σε όλους αυτούς οφείλω το πιο ουσιαστικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για την αποδοχή τους και την συμμετοχή τους στην καθημερινότητα αλλά και στην ζωή μου! Μερικοί νέοι φίλοι ήρθαν, άλλοι απομακρύνθηκαν και άλλοι έφυγαν. Ελπίζω να στάθηκα αντάξιος των προσδικιών τους μέχρι εκεί που φτάσαμε και μέχρι εκεί που θα φτάσουμε.

Λόγια.Παιχνίδια.Εξετάσεις.Εντάσεις.Αποχαιρετισμοί.Σχέσεις.Διασυνδέσεις.Εμπιστοσύνη. και άλλα πολλά,κομμάτια κάθε χρόνου, σφραγίζονται και μετράς μετά από καιρό την ουσία. Μα η ουσία βρέθηκε και στάθηκε σε κάθε μέρα,μοναδική και δική μου
Καρδιογράφημα η όλη ζωή, ο κάθε χρόνος,η κάθε φάση του ανθρώπου!τα "πάνω κάτω" αλλά ακόμα ζωντανοί.Χαχαχ!!Την ζωντάνια που οφείλεται στην παρουσία των κοντινών σου ανθρώπων. Αυτούς ευχαριστώ για το μεγαλείο που προσφέρουν στην κάθε στιγμή μου. Τους οφείλω και ένα σίγουρα ΣΥΓΝΩΜΗ, γιατί ίσως φορτώθηκα και ακούμπησα βάρος στο ήδη υπάρχων δικό τους, αντί να κουβαλήσουμε μαζί το δικό τους!
Αλλά ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ!
εδώ είμαστε για να τα πάρουμε από την αρχή.!

Σήμερα γιορτάζω τα γενέθλια μου!Μα κυρίως γιορτάζω την έναρξη του χρόνου που έρχεται και την προσμονή μου σε καθετί που κρύβει και φυλάει για μένα!

Shine bright like a diamond!:)))
Ευχή μου να κρατηθούν όσο γίνεται περισσότερο μερικοί στην ζωή μου,μιας και ξέρουν αυτοί που με ζουν, τι μπορώ να κάνω για αυτούς! Και να είναι να γρουσουζιά να μοιράζεσαι την ευχή σου. Το βλέπω ως πρόκληση να προσπαθήσω για αυτό!:)

Σε εσάς λοιπόν, τους γνωστούς άγνωστους, εύχομαι τα καλύτερα από καρδιά!Ευχαριστώ για όλα και συνεχίζουμε!Που θα μας βγάλει??Ποιος νοιάζεται? Σημασία έχει αυτό που ζούμε τώρα!Αύριο και όσο πάει,όπου και αν πάει, αν υπάρχει ουσία θα κρατήσει.!
Φιλιά και χρόνια σε όλους τρελά!;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου